• FRI FRAKT PÅ ORDRAR ÖVER 3000kr

NYHETER FRÅN KOLAFABRIKEN 

2024 05 21

MALMÖ CHOKLADFABRIK x PÄRLANS KONFEKTYR

Malmö Chokladfabrik är en självklar stjärna på hållbarhetshimlen för oss när det kommer till choklad. Med stor erfarenhet och kompetens skapar de choklad i sin fabrik gjort på egenrostade bönor från noggrant utvalda odlare - som vi hantverkare i vår tur har glädjen att arbeta med. Sedan försommaren 2024 rinner deras couvertyr genom chokladbanden hos oss på Pärlans Konfektyr.

Kring krokant och de ljusa chokladdoppade kolorna njuter du av Drömcouvertyr 45% - en härligt len mjölkchoklad med malt och karamell som gifter sig med friskhet. De mörkare chokladdoppade kolorna täcks av Drömcouvertyr 58% -  som ger en rik och djup chokladsmak, unikt framtagen till oss. I recepten till chokladkolor och chokladkolasås finns numera Malmö extra mörk 85% med en kraftig mörk och hög smak.

Med målet att fortsätta leverera hantverksgodis av hög kvalité på utvalda råvaror så strävar vi också efter att alltid hålla samma höga standard och närhet genom hela kedjan. Länge har vi utbytt erfarenheter, hängt på mässor och bjussat varandra på godis – från och med nu är vi också stolta samarbetspartners.